Preguntes freqüents 

A continuació es mostra una col·lecció de preguntes freqüents sobre panys i seguretat que a ¨Locksmith Unit¨ hem recopilat per ajudar a educar els lectors sobre el nostre negoci i la nostra indústria.

Què pot fer per a vostè un serraller? 

Els serrallers són professionals formats per prestar diversos serveis. Inclou instal·lar, programar, tallar, repicar, canviar i reparar productes electrònics i mecànics, com panys, claus comercials i residencials, teclats, claus del cotxe, caixes fortes i maquinari.

Quan es recomana canviar els meus panys? 

Els panys són molt importants per a la vostra seguretat. Per tant sempre aconsellem canviar els panys quan hi ha hagut una entrada, heu perdut les teves claus, el pany no funciona correctament amb la vostra clau, o si el pany està oxidat o malmès.

Què he de fer si he perdut les claus comercials o residencials? Duplicar o bloquejar el canvi? 

No es poden fer còpies duplicades sense una clau original ni una còpia original de la original, per tant, no es poden fer duplicats. Quan es produeixi la situació en què perdeu les teves claus, us aconsellem canviar els bloquejos que us proporcionaran un nou conjunt de claus. És molt recomanable que canvieu els panys per un professional tan aviat com sigui possible després de perdre les claus per a seguretat.

Quant de temps triga en fer un serraller per tornar-me a casa? 

El nostre període professional de serrallers sol estar entre 25 i 35 minuts des que el tècnic es troba a la vostra ubicació. Però els temps poden variar segons el tipus de pany.

És possible obtenir reemplaçaments de claus de cotxe el mateix dia sense cita prèvia? 

Sí, oferim un servei d’emergència i estem preparats per a qualsevol situació relacionada amb claus i encesos del cotxe.

Quant de temps es triga a obtenir una substitució de clau de cotxe? 

Depenent del vehicle, el temps mitjà per tenir a mà una clau de cotxe nova és d’entre 45 minuts a 1 hora.

Es pot seleccionar qualsevol tipus de bloqueig? 

No tots els panys són seleccionables. Depenent, el pany pot ser de gran seguretat o pot ser que el pany sigui massa malmès. Per tant, s’utilitzarien altres mètodes per entrar-hi.

Quant de temps sol trigar-me a tornar al cotxe? 

Normalment, un servei de bloqueig de cotxes oscil·la entre els 20-25 minuts des que el tècnic es troba a la vostra ubicació.

Què passa si he perdut la clau del cotxe i no tinc cap recanvi? 

El nostre tècnic professional pot fer-vos una clau de marca ordenant un codi que s’ajusti al vostre vehicle i programant-lo perquè pugueu iniciar el vehicle.

Serviu panys comercials? 

Sí, de fet, tenim tècnics especialitzats en treballar amb panys comercials: pulsadors, teclats, smartkey i molt més. Els nostres professionals poden canviar, obrir, repicar i reparar panys comercials.

Quina forma de pagament acceptes? 

Acceptem American Express, Master Card, Visa Card, Discovery i diners en efectiu.

Accepteu xecs?  

No, no acceptem xecs.

A quines àrees serveixes? 

Servim a un radi de 50 milles des del centre d’Barcelona. Consulteu la nostra llista fent clic al botó de ubicacions que hi ha a continuació.